Dzisiaj ![]() Możliwe burze 28° C |
śr. ![]() Bezchmurnie 25° C |
czw. ![]() Możliwe opady deszczu 21° C |
pt. ![]() Liczne przejaśnienia 18° C |
| Autor | Treść |
|---|---|
| piatek 20 stycznia 2012 12:06 Gość: jasienica |
Temat: Internet w Jasienicy |
| to dziwne,że masz ten internet od ponad roku,jak z tego co wiem działają od około pół roku | |
| CytujZgłoś | |
| piatek 20 stycznia 2012 22:08 Gość: Krzysiek |
| Umowę podpisywałem w listopadzie 2010 roku. Więc chyba mam ponad rok, jak się znam na liczeniu. No chyba że to trzeba jakoś scałkować lub pochodną policzyć, ale i tak nie zagnę czasoprzestrzeni. | |
| CytujZgłoś | |
| sobota 21 stycznia 2012 11:45 Gość: jo |
|
Gość: jasienica napisał(a):to dziwne,że masz ten internet od ponad roku,jak z tego co wiem działają od około pół roku to mało wiesz, synek, rzekłbym nawet, że nic nie wiesz, he he he. |
|
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 23 stycznia 2012 09:03 Gość: taki jeden |
| To że ty wiesz że od pół roku się reklamują, to nie znaczy że firma nie istniała wcześniej. Widocznie wiesz za mało. | |
| CytujZgłoś | |
| wtorek 24 stycznia 2012 20:02 Gość: ae |
| Wpis został zablokowany przez administratora z powodu naruszenia zasad regulaminu. | |
| CytujZgłoś | |
| wtorek 24 stycznia 2012 20:05 Gość: jasienica |
| Wpis został zablokowany przez administratora z powodu naruszenia zasad regulaminu. | |
| CytujZgłoś | |
| środa 25 stycznia 2012 21:52 Gość: Rudziczanin |
| Dziś stanął maszt ze 30metrów na widokowej w Rudzicy i wieszali anteny | |
| CytujZgłoś | |
| środa 25 stycznia 2012 23:25 Gość: obserwator |
|
Gość: Rudziczanin napisał(a):Dziś stanął maszt ze 30metrów na widokowej w Rudzicy i wieszali anteny 30 metrów? To masz pojęcie... 30 metrów ma komin, oba kominy w Jasienicy i Jasienicy/Jaworzu. 20 metrów od ziemi, wystarczy podjechać pod studio Gawlasa i policzyć elementy. No ale dobra robota, widać gość się pręży i walczy z netem pozytywnie! Oby tak dalej! |
|
| CytujZgłoś | |
| piatek 27 stycznia 2012 20:42 Gość: międzyrzecze |
| U mnie jest gawlas stracony,od czasu kiedy był naczelnym w regionie...kumaci wiedzą o co kuma,sam gawlas też | |
| CytujZgłoś | |
| sobota 28 stycznia 2012 07:46 Gość: ... |
| Ja trzymam kciuki za inwestycje M.Gawlasa. | |
| CytujZgłoś | |
| niedziela 29 stycznia 2012 21:01 Gość: toya |
| mam intertel za 53zł. 6mega a Gawlas mi proponuje za 50 zł. za 2-6mega. czyli gówno a nie taniej a pracują na tym samym sprzęcie | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 30 stycznia 2012 10:51 Gość: ghjk |
| Ale jestes daremny chopie. Gdzie firma na 'i' ma ten sam sprzet. Te 2 firmy są nieporównywalne, miałem tamtą ponad rok, teraz mam tą od ponad pół roku, niebo a ziemia od a do z. Zarówno podejście do klienta jak i jakość łącza. Aha i nikt z obecnej firmy nie wlazł mi do domu w ubłoconych butach i nie rozwalił wazonu, jest kultura. | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 30 stycznia 2012 11:25 Gość: cccc |
| tu sobie można sprawdzić szybkość łącza: | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 30 stycznia 2012 18:54 Gość: Janusz |
| Jak internet to tylko od Gawlasa wysoki transfer szybka prędkosc pobierania jak i wysyłania. Bardzo dobry serwis, wszystko załatwiają w ciągu 24 godzin (maxymalnie! Polecam | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 21:54 Gość: też mam od gawlasa |
| też mam opcje za 50 zł od gawlasa i uczciwie jest powiedziane na dzień dobry wieczorem zwalnia do 4-5 raz mi się na speedtescie 3,4 pojawiło 95% czasu mam koło 6-7. Ale najważniejsze nie mam 1 na wysyle jak na rajbostradzie tylko nawet do 10 mega!!!!!!!!!!! i to jest różnica a jeszcze jedna ważna to to że się nie wypinają na ciebie jak net padnie w piątek czy w sobote. Ostatnio mi padło o 7 rano, dzwonie i w 5 min miałem neta z powrotem... dobry wynik co???? wcześniej jak mi padło w sobote to we wtorek dopiero serwis mi przyjechał... da się ? da się! | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 13 lutego 2012 19:59 Gość: Informatyk |
| A ja mam taki internet, o którym możecie tylko śnić. I kosztuje 1zł miesięcznie. Pozdrawiam | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 13 lutego 2012 20:11 Gość: technik |
| a ja w ogóle nie płacę,a śmiga mi że ho ho,sam naprawiam,nie potrzeba mi nic więcej | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 13 lutego 2012 21:35 Gość: yyyyy |
| jo w robocie za net też nie płaca, a Ty chytosz chyba Belkina, ha ha ha. | |
| CytujZgłoś | |
| wtorek 14 lutego 2012 10:05 Gość: xxx |
| zkont ty je ze zym toc zajerzdzosz? he, interneta sie zachcialo, donaldo podpisze i ponetowane trolle | |
| CytujZgłoś | |
| wtorek 14 lutego 2012 10:17 Gość: yyyyy |
| ze Jasienicy synek, ze Jasienicy! | |
| CytujZgłoś |