Panel klubowicza
Imieniny obchodzą:

Login:

Hasło:

Nie masz konta? Zarejestruj się.

Przypomnij hasło.

Przeszukaj forum:
Internet w Jasienicy
Strony: < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Autor Treść
piatek
20 stycznia 2012
12:06

Gość: jasienica
Temat: Internet w Jasienicy
to dziwne,że masz ten internet od ponad roku,jak z tego co wiem działają od około pół roku
CytujZgłoś
piatek
20 stycznia 2012
22:08

Gość: Krzysiek
Umowę podpisywałem w listopadzie 2010 roku. Więc chyba mam ponad rok, jak się znam na liczeniu. No chyba że to trzeba jakoś scałkować lub pochodną policzyć, ale i tak nie zagnę czasoprzestrzeni.
CytujZgłoś
sobota
21 stycznia 2012
11:45

Gość: jo
Gość: jasienica napisał(a):to dziwne,że masz ten internet od ponad roku,jak z tego co wiem działają od około pół roku
to mało wiesz, synek, rzekłbym nawet, że nic nie wiesz, he he he.
CytujZgłoś
poniedziałek
23 stycznia 2012
09:03

Gość: taki jeden
To że ty wiesz że od pół roku się reklamują, to nie znaczy że firma nie istniała wcześniej. Widocznie wiesz za mało.
CytujZgłoś
wtorek
24 stycznia 2012
20:02

Gość: ae
Wpis został zablokowany przez administratora z powodu naruszenia zasad regulaminu.
CytujZgłoś
wtorek
24 stycznia 2012
20:05

Gość: jasienica
Wpis został zablokowany przez administratora z powodu naruszenia zasad regulaminu.
CytujZgłoś
środa
25 stycznia 2012
21:52

Gość: Rudziczanin
Dziś stanął maszt ze 30metrów na widokowej w Rudzicy i wieszali anteny
CytujZgłoś
środa
25 stycznia 2012
23:25

Gość: obserwator
Gość: Rudziczanin napisał(a):Dziś stanął maszt ze 30metrów na widokowej w Rudzicy i wieszali anteny
30 metrów? To masz pojęcie... 30 metrów ma komin, oba kominy w Jasienicy i Jasienicy/Jaworzu. 20 metrów od ziemi, wystarczy podjechać pod studio Gawlasa i policzyć elementy.

No ale dobra robota, widać gość się pręży i walczy z netem pozytywnie! Oby tak dalej!
CytujZgłoś
piatek
27 stycznia 2012
20:42

Gość: międzyrzecze
U mnie jest gawlas stracony,od czasu kiedy był naczelnym w regionie...kumaci wiedzą o co kuma,sam gawlas też
CytujZgłoś
sobota
28 stycznia 2012
07:46

Gość: ...
Ja trzymam kciuki za inwestycje M.Gawlasa.
CytujZgłoś
niedziela
29 stycznia 2012
21:01

Gość: toya
mam intertel za 53zł. 6mega a Gawlas mi proponuje za 50 zł. za 2-6mega. czyli gówno a nie taniej a pracują na tym samym sprzęcie
CytujZgłoś
poniedziałek
30 stycznia 2012
10:51

Gość: ghjk
Ale jestes daremny chopie. Gdzie firma na 'i' ma ten sam sprzet. Te 2 firmy są nieporównywalne, miałem tamtą ponad rok, teraz mam tą od ponad pół roku, niebo a ziemia od a do z. Zarówno podejście do klienta jak i jakość łącza. Aha i nikt z obecnej firmy nie wlazł mi do domu w ubłoconych butach i nie rozwalił wazonu, jest kultura.
CytujZgłoś
poniedziałek
30 stycznia 2012
11:25

Gość: cccc
tu sobie można sprawdzić szybkość łącza:
CytujZgłoś
poniedziałek
30 stycznia 2012
18:54

Gość: Janusz
Jak internet to tylko od Gawlasa wysoki transfer szybka prędkosc pobierania jak i wysyłania. Bardzo dobry serwis, wszystko załatwiają w ciągu 24 godzin (maxymalnie! Polecam
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
21:54

Gość: też mam od gawlasa
też mam opcje za 50 zł od gawlasa i uczciwie jest powiedziane na dzień dobry wieczorem zwalnia do 4-5 raz mi się na speedtescie 3,4 pojawiło 95% czasu mam koło 6-7. Ale najważniejsze nie mam 1 na wysyle jak na rajbostradzie tylko nawet do 10 mega!!!!!!!!!!! i to jest różnica a jeszcze jedna ważna to to że się nie wypinają na ciebie jak net padnie w piątek czy w sobote. Ostatnio mi padło o 7 rano, dzwonie i w 5 min miałem neta z powrotem... dobry wynik co???? wcześniej jak mi padło w sobote to we wtorek dopiero serwis mi przyjechał... da się ? da się!
CytujZgłoś
poniedziałek
13 lutego 2012
19:59

Gość: Informatyk
A ja mam taki internet, o którym możecie tylko śnić. I kosztuje 1zł miesięcznie. Pozdrawiam
CytujZgłoś
poniedziałek
13 lutego 2012
20:11

Gość: technik
a ja w ogóle nie płacę,a śmiga mi że ho ho,sam naprawiam,nie potrzeba mi nic więcej
CytujZgłoś
poniedziałek
13 lutego 2012
21:35

Gość: yyyyy
jo w robocie za net też nie płaca, a Ty chytosz chyba Belkina, ha ha ha.
CytujZgłoś
wtorek
14 lutego 2012
10:05

Gość: xxx
zkont ty je ze zym toc zajerzdzosz? he, interneta sie zachcialo, donaldo podpisze i ponetowane trolle
CytujZgłoś
wtorek
14 lutego 2012
10:17

Gość: yyyyy
ze Jasienicy synek, ze Jasienicy!
CytujZgłoś
Strony: < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Copyright 2008-2011 by jasienica.com.pl
Portal Gminy Czechowice-Dziedzice Pizzeria Pigallo Czechowice-Dziedzice Portal sołectwa Ligota Zespół na wesele REMEX Katowice ogłoszenia - Katowiczak.pl Wieszaki szatniowe