Panel klubowicza
Imieniny obchodzą:

Login:

Hasło:

Nie masz konta? Zarejestruj się.

Przypomnij hasło.

Przeszukaj forum:
Drzewiarz Jasienica - prśba
Strony: 1
Autor Treść
środa
08 lutego 2012
12:58

Gość: Kibic
Temat: Drzewiarz Jasienica - prśba
Szanowni Mieszkańcy Gminy Jasienica! Proszę o zagłosowanie na nasz klub Drzewiarz Jasienica w konkursie na najlepszą stronę internetową V-ligowego klubu śląskiego. Codziennie można oddać 5 głosów, wspomóż nas! Serdecznie dziękujemy - Kibice LKS'u Adres do konkursu: http://sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1259279,plebiscyt-na-najlepsza-strone-internetowa-vligowego-klubu-z-wojewodztwa-slaskiego-drzewiarz-jasienica-wwwlksdrzewiarzcompl,galeria,2079015,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=32afd583031a61a5848b385b8a78e8a9
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
13:52

Gość: hanys
nie klikom na sosnowieckie witrynki, nie trawia tych zza rzeki, ino gańba robisz Drzewiarzowi i nom takie linki wciepywać.
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
14:35

Gańbę to niestety Ty robisz sposobem swojej wypowiedzi, dumny Jasieniczanie.
Pozdrawiam..
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
14:51

słownik ortograficzny polecom!
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
14:55

Pokaż mi, gdzie zrobiłem błąd, nie masz się już czego czepiać to wymyślasz bzdury, co za ludzie :)
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
15:15

Gość: Władek
Następnym razem proszę linkować do strony Drzewiarza, a następnie do strony z plebiscytem. Najpierw ja ocenię, a potem zagłosuję (albo i nie). ZAKOP.
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
15:22

Nie ma sprawy, ale irytujące są wypowiedzi "hanysa" chyba się zgadzamy w tym, prawda? Jeśli mu się to nie podoba to niech nie głosuje i nie komentuje, czyż nie?
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
18:11

Gość: użytkownik
Link do LKS i daleko od Sosnowca, wtedy będzie ok. Pomysł zacny, wykonanie tragiczne! Ja również czuje się ślązakiem i nadesłany link nie jest dobrym pomysłem...

By było sprawiedliwie: http://www.lksdrzewiarz.com.pl/
CytujZgłoś
środa
08 lutego 2012
21:04

Gość: Kibic napisał(a):Pokaż mi, gdzie zrobiłem błąd, nie masz się już czego czepiać to wymyślasz bzdury, co za ludzie :)
szukaj, myśl, jasieniczanie :D
CytujZgłoś
Strony: 1
Copyright 2008-2011 by jasienica.com.pl
Portal Gminy Czechowice-Dziedzice Pizzeria Pigallo Czechowice-Dziedzice Portal sołectwa Ligota Zespół na wesele REMEX Katowice ogłoszenia - Katowiczak.pl Wieszaki szatniowe