Dzisiaj ![]() Możliwe burze 28° C |
śr. ![]() Bezchmurnie 25° C |
czw. ![]() Możliwe opady deszczu 21° C |
pt. ![]() Liczne przejaśnienia 18° C |
| Autor | Treść |
|---|---|
| środa 08 lutego 2012 12:58 Gość: Kibic |
Temat: Drzewiarz Jasienica - prśba |
| Szanowni Mieszkańcy Gminy Jasienica! Proszę o zagłosowanie na nasz klub Drzewiarz Jasienica w konkursie na najlepszą stronę internetową V-ligowego klubu śląskiego. Codziennie można oddać 5 głosów, wspomóż nas! Serdecznie dziękujemy - Kibice LKS'u Adres do konkursu: http://sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1259279,plebiscyt-na-najlepsza-strone-internetowa-vligowego-klubu-z-wojewodztwa-slaskiego-drzewiarz-jasienica-wwwlksdrzewiarzcompl,galeria,2079015,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=32afd583031a61a5848b385b8a78e8a9 | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 13:52 Gość: hanys |
| nie klikom na sosnowieckie witrynki, nie trawia tych zza rzeki, ino gańba robisz Drzewiarzowi i nom takie linki wciepywać. | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 14:35 Gość: Kibic |
|
Gańbę to niestety Ty robisz sposobem swojej wypowiedzi, dumny Jasieniczanie.
Pozdrawiam.. |
|
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 14:51 Gość: hanys |
| słownik ortograficzny polecom! | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 14:55 Gość: Kibic |
| Pokaż mi, gdzie zrobiłem błąd, nie masz się już czego czepiać to wymyślasz bzdury, co za ludzie :) | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 15:15 Gość: Władek |
| Następnym razem proszę linkować do strony Drzewiarza, a następnie do strony z plebiscytem. Najpierw ja ocenię, a potem zagłosuję (albo i nie). ZAKOP. | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 15:22 Gość: Kibic |
| Nie ma sprawy, ale irytujące są wypowiedzi "hanysa" chyba się zgadzamy w tym, prawda? Jeśli mu się to nie podoba to niech nie głosuje i nie komentuje, czyż nie? | |
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 18:11 Gość: użytkownik |
|
Link do LKS i daleko od Sosnowca, wtedy będzie ok. Pomysł zacny, wykonanie tragiczne! Ja również czuje się ślązakiem i nadesłany link nie jest dobrym pomysłem...
By było sprawiedliwie: http://www.lksdrzewiarz.com.pl/ |
|
| CytujZgłoś | |
| środa 08 lutego 2012 21:04 Gość: hanys |
|
Gość: Kibic napisał(a):Pokaż mi, gdzie zrobiłem błąd, nie masz się już czego czepiać to wymyślasz bzdury, co za ludzie :) szukaj, myśl, jasieniczanie :D |
|
| CytujZgłoś |