Panel klubowicza
Imieniny obchodzą:

Login:

Hasło:

Nie masz konta? Zarejestruj się.

Przypomnij hasło.

Przeszukaj forum:
Gdzie rodzić, który szpital?
Strony: 1
Autor Treść
czwartek
08 września 2011
11:44

Gość: Będę mamą
Temat: Gdzie rodzić, który szpital?
Witam, za parę tygodni będę rodzić, czas rozejrzeć się za szpitalem. Mieszkam w Jasienicy. W Bielsku są 3 szpitale zdaje się, do tego jest jeszcze Skoczów. Czy możecie się podzielić Waszymi doświadczeniami, w miarę świezymi?
CytujZgłoś
czwartek
08 września 2011
13:08

Gość: młoda mama
witam serdecznie. ja rodziłam pare tygodni temu. tez nie wiedziałam który szpital wybrać, ale ostatecznie wybrałam Eskulap i nie załuje. opieka wspaniała, miła kulturalna bardzo pomocna, a znieczulenie podczas porodu daje naprawde duzo , a wiem co pisze, bo nie był to mój pierwszy poród i mam porównanie , polecam.
CytujZgłoś
czwartek
08 września 2011
15:20

Gość: kama
Ja odradzam Esculap i wszelkie kliniki prywatne. Wszystko jest świetnie dopóki nie ma komplikacji. W sytuacji, gdy coś się dzieje, pogotowie odwozi Cię do szpitala - tym samym wyboru już nie masz. Ja polecam szpital na Wyspiańskiego.
CytujZgłoś
poniedziałek
12 września 2011
13:58

Gość: ekos
Jeśli chcesz by zadbano o Ciebie, to wybierz Szpital na Wyspiańskiego.
W Wojewódzkim zatroszczą się przede wszystkim o dziecko i jeśli urodzisz bez komplikacji, to będziesz bardzo zadowolona. A co do Esculapa - tam to głównie dzieci się wycina a nie rodzi.
CytujZgłoś
czwartek
06 października 2011
23:42

Gość: Będę mamą
Ja wciąż się waham, termin coraz bliżej. Wojewódzki lub Eskulap...
CytujZgłoś
piatek
07 października 2011
08:46

Gość: Ja
Moja siostra w poniedziałek urodziła córeczkę w Esculapie ,szybko ,sprawnie ,duża pomoc ze strony laekarza jak i położnych ,jest bardzo zadowolona :) Poleca
CytujZgłoś
piatek
07 października 2011
09:55

Gość: lama
Dobrze, że siostrze się udało. Niestety czasami pojawiają się komplikacje :( ...
CytujZgłoś
poniedziałek
10 października 2011
09:18

Gość: Nina
On są teraz już bardzo dobrze wyposażeni i nie korzystają z pomocy szpitali ,rodziłam tam dwoje dzieci( trzecie a w zasadzie pierwsze w wojewódzkim ) i na prawdę polecam ,pełny komfort,opieka profesjonalna i przede wszystkim nikt nie traktuje Cie jak kolejną babę do rodzenia !! Moja koleżanka w zeszłym tygodniu rodziła w Wojewódzkim 20 godzin ,położna cały czas wspominała ,że owszem może pomóc ale to kosztuje ,a tu płacisz 480zł i rodzisz w świetnych warunkach. Ja Cię nie namawiam ,opisuję tylko moje odczucia i więcej do szpitala nie poszłabym rodzić ,zapłacić i tak musisz bo inaczej nikt się tobą nie zajmie a jeszcze traktują Cię jak zło konieczne :(
CytujZgłoś
czwartek
03 listopada 2011
20:49

Gość: kasiaarek72
ja polecam na Wyspiańskiego wspaniałe położne
CytujZgłoś
niedziela
27 listopada 2011
12:01

miedza
Moja żona rodziła w wojewódzkim 2 tygodnie temu. Nie moge powiedzieć złego słowa zarówno o szpitalu jak i obsłudze. Na świat przyszedł silny, zdrowy Kordianek :)
CytujZgłoś
wtorek
17 stycznia 2012
14:06

Gość: jotka
Witam. Ja polecam klinikę ESCULAP, świetna opieka, fachowa pomoc. Czujesz się tam komfortowo, nie obawiasz się że będą traktować cię jak piąte koło u wozu. POLECAM
CytujZgłoś
wtorek
17 stycznia 2012
14:49

Gość: Eliza
ja takze wybralam esculap!!!! 2 dziecko i bez porównania z wojewodzkim... świetna klinika, zadbana, lekarze się troszczą. Polecam
CytujZgłoś
wtorek
17 stycznia 2012
18:49

Gość: mama
Na Eskulap szkoda 500 zł płacić, wolę dziecku kupić więcej ubranek. Kiedyś kobiety rodziły w domu, teraz w szpitalach, ja rodziłam 5 miesięcy temu w wojewódzkim - bardzo miła obsługa i fachowość, absolutnie nie byłam piątym kołem u wozu, gdybym miała znów wybierac - także wybrałabym ten szpital z widokiem na góry :)
CytujZgłoś
Strony: 1
Copyright 2008-2011 by jasienica.com.pl
Portal Gminy Czechowice-Dziedzice Pizzeria Pigallo Czechowice-Dziedzice Portal sołectwa Ligota Zespół na wesele REMEX Katowice ogłoszenia - Katowiczak.pl Wieszaki szatniowe