Dzisiaj ![]() Możliwe burze 28° C |
śr. ![]() Bezchmurnie 25° C |
czw. ![]() Możliwe opady deszczu 21° C |
pt. ![]() Liczne przejaśnienia 18° C |
| Autor | Treść |
|---|---|
| poniedziałek 17 stycznia 2011 11:21 Gość: Ania |
Temat: DOBRY FRYZJER W JASINICY? |
|
Witam poszukuję namiarów na dobrego fryzjera w Jasienicy.
Chodzi mi też o studio fryzur koło auto cześci przy zjeżdzie na starej drodze. BO co tam przejeżdzam to dużo aut codziennie stoi. Z góry dziękuję |
|
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 17 stycznia 2011 19:33 Dominika |
| Mówisz o tym na Świętoszówce ?? Dziewczyny są świetne i z pustym portfelem nie wyjdziesz ,jestem od 3 lat stalą klientką ,zresztą tak jak moi panowie ,szkoda że jeszcze nie ma tam kosmetyczki .Polecam !! | |
| CytujZgłoś | |
| wtorek 18 stycznia 2011 08:51 Gość: Ania |
|
Może to i Świętoszówka. Taki żółty domek. W takim razie muszę się tam przejść.
Dziękuję bardzo |
|
| CytujZgłoś | |
| wtorek 18 stycznia 2011 20:30 Gość: Dominika |
| Naprawdę polecam !!! | |
| CytujZgłoś | |
| sobota 22 stycznia 2011 09:56 Gość: gośc |
|
Witam!
Mam nadzieje, że mówicie o salonie p. Grażyny. Żaden inny mu nie dorówna. Ale za to najgorszy fryzjer według mnie jest na krzyżówce. Ruchu tam chyba nie ma wogóle. Byłam w sumie 2 razy kiedyś i nie dawno bo w najlepszym nie było juz miejsca a mi sie niestety spieszyło (i bardzo zaluje ze tam poszlam). Podciecie wlosów wygladało tak: 3 ruchy i jeszcze musialam podpowiedziec pani zeby mi tez obciela grzywke. Ogólnie strach wejsc i wyjsc od takiego fryzjera. Bylam u niej max 5 min, kosztowało mnie to 20 zł. Tragedia. Nastepnego dnia poprawka na Świetoszówce:) Piszcie co wy sądzicie... |
|
| CytujZgłoś | |
| sobota 22 stycznia 2011 13:57 Gość: gosc |
| witam. Dobry też jest przy gminie. Cala moja rodzina tam chodzi i jest zadowolona. Polecam! | |
| CytujZgłoś | |
| sobota 22 stycznia 2011 14:23 Gość: Jola |
| Ja od kilku lat mieszkam w Jasienicy i przedtem chodzilam do " salonów fryzjerskich " w Bielsku sądzę ,że ten na Świętoszówce p. Grażyny dorównuje i fachowością a i ceny są bardzo przystępne . | |
| CytujZgłoś | |
| niedziela 23 stycznia 2011 11:28 Gość: Łysy |
| Proszę o zamknięcie tematu, gdyż jest zbyt tendencyjny! Podczas śledzenia watku miewam głębokie kompleksy pozostawiające piętno w ojej delikatnej psychice. | |
| CytujZgłoś | |
| poniedziałek 24 stycznia 2011 17:17 Gość: Katarzyna |
| Ja chodzę tylko do skoczowa (chyba creator, na przeciwko budki lotto i parkingu koło rynku). byłam parę razy w tym salonie w świętoszówce, ale stawiali mi włosy na szczotce i wyglądałam jakbym miała 40 lat a nie 20. za kolejnym razem prosiłam, bez modelowania, a one szczotkę i robią swoje. masakra. | |
| CytujZgłoś | |
| czwartek 03 marca 2011 20:28 Gość: klientka |
| Najlepszy w Jasienicy to przy gminie naprzeciwko ośrodka zdrowia. Chyba Gaja:) Polecam:) | |
| CytujZgłoś | |
| niedziela 06 marca 2011 11:03 Gość: M |
| To nie Świętoszówka,a wciąż Jasienica-Studio Fryzur u Grażyny. Polecam !!! | |
| CytujZgłoś | |
| czwartek 10 marca 2011 19:59 Gość: Gość |
| Ja polecam pana Andrzeja z Salonu Fryzjerskiego na krzyżówce, tego obok salonu kosmetycznego. Jest najlepszy. Chodziłam też do pań na Świętoszówce i wychodziłam zadowolona, ale do czasu... Jak włosy zaczynały odrastać, to każdy stał w inną stronę:( | |
| CytujZgłoś | |
| czwartek 10 marca 2011 21:32 Gość: ... |
| Mnie żona obcina trymmerem marki | |
| CytujZgłoś | |
| czwartek 10 marca 2011 21:33 Gość: ... |
| ... dobrej marki | |
| CytujZgłoś | |
| środa 06 kwietnia 2011 14:45 Gość: anka* |
| Czy ktoś zna salon fryzjerski twój styl w jasienicy??jakies opinie?? | |
| CytujZgłoś | |
| środa 06 kwietnia 2011 18:17 Gość: Alina |
| Dobra ,fachowa obsługa ale....ceny jak w dobrym salonie w Bielsku ,niestety chyba zbyt wysokie :( | |
| CytujZgłoś | |
| środa 22 czerwca 2011 19:34 Gość: sisi |
| Jeszcze jakieś opinie??? | |
| CytujZgłoś | |
| czwartek 23 czerwca 2011 10:34 Gość: Jola |
| Moim zdaniem dość fajny salonik ale tak jak tu już ktoś wspomniał ceny dość wysokie. Skoro kręci się im biznes to znaczy ,że klientów mają :):) | |
| CytujZgłoś | |
| piatek 24 czerwca 2011 10:01 Gość: Grażyna |
|
U fryzjerek na Świętoszówce ostatnio robiłam pasemka z dwóch kolorów ,mąż się obcinał i córka na komers kręciła włosy na wałki za wszystko zapłaciłam 120 zł , u pań na krzyżówce za same pasemka tyle bym zapłaciła. Jakość bardzo dobra ,miła obsługa polecam !!
Grażynka od niedawna w Jasienicy |
|
| CytujZgłoś | |
| sobota 09 lipca 2011 17:11 Gość: dj |
|
A ja chodzę koło gminy w Jasienicy i jest bardzo w porządku, ale naprawdę szczególnie polecam starszą panią fryzjerkę. naprawdę warto bo z na się na rzeczy!!!
Mężczyzna. |
|
| CytujZgłoś |