Panel klubowicza
Imieniny obchodzą:

Login:

Hasło:

Nie masz konta? Zarejestruj się.

Przypomnij hasło.

Przeszukaj forum:
Drogi
Strony: 1 2 3 4 >
Autor Treść
środa
01 grudnia 2010
14:05

ja
Temat: Drogi
Uwagi na temat dróg w naszym rejonie.
Oto pierwsza ograniczenie do 15 ton na Strumieńskiej!!! Więc żegnamy WANNY !!!
CytujZgłoś
środa
01 grudnia 2010
15:08

Gość: mieszka
Jak tam dojazd do jasienicy? czy strumieńską z chyba da się dojechać? w radiu słyszałem że ciężko a musze się jakos z pracy do domu dostać?
CytujZgłoś
środa
01 grudnia 2010
21:24

Gość: sss
Drogi nie są niestety rewelacyjne;/ bardzo ciężko się jeździ;/ bezpiecznej jazdy dla wszystkich:)
CytujZgłoś
czwartek
02 grudnia 2010
12:02

Gość: linde
nie ma tragedii, spodziewałem się gorzej, prócz cholernych świateł przy Shellu korków nie ma i jest przejezdnie w miare...
CytujZgłoś
czwartek
02 grudnia 2010
13:27

jano
wczoraj wieczorem niestety byla tragedia o kolo godzinny 18 -19
drogi miejscami robiły sie jedno pasowe z zaspami 2 samochody juz sie nie mineły mam takie zapytanie kto odsnieza drogi na terenie rudzicy landeka i iłownicy
CytujZgłoś
czwartek
02 grudnia 2010
14:02

Gość: Basia
jano napisał(a):wczoraj wieczorem niestety byla tragedia o kolo godzinny 18 -19
drogi miejscami robiły sie jedno pasowe z zaspami 2 samochody juz sie nie mineły mam takie zapytanie kto odsnieza drogi na terenie rudzicy landeka i iłownicy

To akurat było extremum pogodynki, śniezyca, wiatr, mróz... Na to nie ma siły, trzeba przeczekać i potem odśnieżać dopiero... Zobaczcie co się dzieje w dużych miastach podczas zimy, tam to jest kataklizm!
CytujZgłoś
czwartek
02 grudnia 2010
17:50

jano
Gość: Basia napisał(a):jano napisał(a):wczoraj wieczorem niestety byla tragedia o kolo godzinny 18 -19

To akurat było extremum pogodynki, śniezyca, wiatr, mróz... Na to nie ma siły, trzeba przeczekać i potem odśnieżać dopiero... Zobaczcie co się dzieje w dużych miastach podczas zimy, tam to jest kataklizm!

akurat wiem co było w katowicach cyrk na kołkach ale tam chociaz było widac ze piaskarki i plugi starały sie cos robic by nie doprowadzic to totalnej blokady tam nawet na swiatłach panowie z utrzymania ruchu odsniezali droge łopatami a sol sypali z wiaderek bo ciezarowki nie mogly ruszac
CytujZgłoś
wtorek
07 grudnia 2010
12:37

Gość: driver
uwagi:
- Światła przy stacji shell oraz przy wyjeździe ze stacji.... ludzie i tak jadą na czerwonym bo po co tyle stać.... albo jadą koło mc donalda żeby nie stać i nie korkować, osobiście wysadził bym je granatnikiem..... ( ile to kosztowało? )
- szkoda ze w czasie odwilży drogi boczne nie są odśnieżane, za 2 dni zaś będą 15 centymetrowe lodowe koleiny z których nikt nie wyjedzie jak co roku....
CytujZgłoś
środa
08 grudnia 2010
08:51

jano
zamkineta ulica strumienska w Landeku na stawach remont kapitalny
objazd przez bronów ligote
CytujZgłoś
środa
08 grudnia 2010
22:59

Gość: ja
a dzisiaj światła wyłączono!!! wkońcu pomyśleli
CytujZgłoś
poniedziałek
13 grudnia 2010
13:50

Gość: Mieszkanka
Czy ktoś mi powie kiedy wkońcu nasza gmina się przejmie naszymi drogami.
Przecież to jest jakaś masakra nie odśnieżone są woooogóle koło dworca można zapomnieć o wyjechaniu pod górę a przeciesz tam mieszkaja ludzie i są firmy gdzie tiry i inne samochody osobowe nie są w starnie wyjechać.
Ludzie przecież my też chodzimy do pracy szkół przedszkoli i sklepów odśnieżajcie nam tą zapomnianą drogę gdzie co roku jest ta sama tragedia. bo to już jest tragedia.
CytujZgłoś
poniedziałek
18 kwietnia 2011
21:05

Gość: ja
fatum na Strumieńskiej na odcinku Jasienica- Rudzica w ostatnich dniach to 2 dachowania,w piątek potrącenie śmiertelne,a dzisiaj koło baru 9 ktoś chciał poprzesadzać drzewa i też to za wesoło nie wyglądało czy ktoś z gminy planuje coś zmienić na tej ulicy bo ograniczenia nic nie dają.
CytujZgłoś
poniedziałek
18 kwietnia 2011
22:42

miedza
Mieszkańcy górnej części Międzyrzeckiej (Wygrabowice) będą zbierać podpisy pod petycją, aby ograniczyć prędkość pojazdów na odcinku terenu zabudowanego i ustawieniu znaków 'uwaga dzieci'. Zaniesiemy Wójtowi, pożyjemy, zobaczymy :)
CytujZgłoś
środa
20 kwietnia 2011
09:40

jano
w dniu dzisiejszym 20.04.2011 zamkineta ulica strumienska w Landeku na stawach remont kapitalny
objazd przez bronów ligote
ciekawe jak dlugo
CytujZgłoś
środa
20 kwietnia 2011
10:10

rollon
Który to już remont tego odcinka?
CytujZgłoś
środa
20 kwietnia 2011
10:37

jano
a jeszcze najlepsze to ze w nie dlugim czasie bedzie zamkniety calkowicie most na rzece ciekawe gdzie puszcza potem objazd
CytujZgłoś
środa
20 kwietnia 2011
20:56

miedza
miedza napisał(a):Mieszkańcy górnej części Międzyrzeckiej (Wygrabowice) będą zbierać podpisy pod petycją, aby ograniczyć prędkość pojazdów na odcinku terenu zabudowanego i ustawieniu znaków 'uwaga dzieci' . Zaniesiemy Wójtowi, pożyjemy, zobaczymy :)

Wiatm ponownie, uzbierałem podpisy prawie wszystkich mieszkańców Wygrabowic, jutro zanoszę dokumenty do Gminy i czekamy. Na bieżąco będę Was informował o statusie.

pozdrawiam

Krzysztof Piegza
CytujZgłoś
piatek
22 kwietnia 2011
17:27

Gość: M
Gość: ja napisał(a):fatum na Strumieńskiej na odcinku Jasienica- Rudzica w ostatnich dniach to 2 dachowania,w piątek potrącenie śmiertelne,a dzisiaj koło baru 9 ktoś chciał poprzesadzać drzewa i też to za wesoło nie wyglądało czy ktoś z gminy planuje coś zmienić na tej ulicy bo ograniczenia nic nie dają.
Może w tym miejscu powinny powstać garby???Ponieważ nie tylko sklep w pobliżu,ale i szkoła,a tam nierzadko widać rozpędzone auta.
CytujZgłoś
piatek
22 kwietnia 2011
18:41

Gość: ...
Pechowa ostatnio ta Strumieńska. Dzisiaj również na Strumieńskiej była kolizja (wypadek) przy sklepie Euro ok. 7.40. Zderzył się samochód osobowy z samochodem ciężarowym. W tym miejscu jest ograniczenie do 40 km/h.
CytujZgłoś
poniedziałek
02 maja 2011
11:27

miedza
miedza napisał(a):miedza napisał(a):Mieszkańcy górnej części Międzyrzeckiej (Wygrabowice) będą zbierać podpisy pod petycją, aby ograniczyć prędkość pojazdów na odcinku terenu zabudowanego i ustawieniu znaków 'uwaga dzieci'. Zaniesiemy Wójtowi, pożyjemy, zobaczymy :)

Wiatm ponownie, uzbierałem podpisy prawie wszystkich mieszkańców Wygrabowic, jutro zanoszę dokumenty do Gminy i czekamy. Na bieżąco będę Was informował o statusie.

pozdrawiam

Krzysztof Piegza

Dziś dostałem pismo z Gminy - nasza petycja została przekazana Staroście Bielskiemu w dniu 26 kwietnia. Coś się więc dzieje :)

K.P.
CytujZgłoś
Strony: 1 2 3 4 >
Copyright 2008-2011 by jasienica.com.pl
Portal Gminy Czechowice-Dziedzice Pizzeria Pigallo Czechowice-Dziedzice Portal sołectwa Ligota Zespół na wesele REMEX Katowice ogłoszenia - Katowiczak.pl Wieszaki szatniowe